Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /chroot/home/hungaghu/reveszgroup.com/html/hu/revesz_cegcsoport.php on line 382

A RÉVÉSZ CÉGCSOPORT

A Révész Cégcsoport Magyarország egyik legmeghatározóbb fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatója. A Cégcsoport családi vállalkozásként működik, melynek alapítója, tulajdonosa és első számú vezetője Révész Bálint.

 

A társaság története egészen a 80-as évek elejéig vezethető vissza. Az egykori magánfuvarozó, Révész Bálint, ebben az időszakban rakta le jelenlegi nagyvállalatának alapköveit. A 90-es évek végére a cégcsoport a ponyvás szállítóeszköz piacon az elsők között volt Magyarországon, mint fuvareszköz darabszám, mint pedig árbevétel tekintetében. A speciális szállítási részlege (siló tartály és gázszállító járművek) ugyanakkor egy határozottan vezető szerepet tudhatott magának a magyar piacon, de Közép-Kelet –európai szinten is, a legnagyobbak közé tartozik, mind a mai napig.

 

Az ezredforduló piaci változásai komplexebb, integráltabb és folyamat szemléletű kompetenciák létrehozását indukálták. Ennek eredményeképpen a Révész Csoport raktári rendszerek fejlesztésébe fogott, melynek eredményeképpen létrejött Kelet-magyarország legnagyobb egybefüggő raktárbázisa, mellyel multinacionális partnereinek nyújt logisztikai szolgáltatásokat.

 

2006 közepén egy stratégiai döntés eredményeképpen a Révész Cégcsoport értékesítette a kockázatos, piaci ingadozásoknak nagyobb mértékben kitett és alacsonyabb hozzáadott értékkel bíró ponyvás fuvarozási divíziót. Ennek köszönhetően a vállalatcsoport speciális fuvarozási valamint logisztikai tevékenységekre fókuszál.
A  Révész Logisztikai Holding Zrt. klasszikus pénzügyi holdingként felügyeli a Révész Cégcsoport működését. Tulajdonosi jogain keresztül meghatározza a leányvállalatok stratégiáját és ellenőrzi a végre hajtásához szükséges intézkedések megtételét. Ezen túl összefogja a cégcsoport operatív finanszírozási, beszerzési és piacszerzési tevékenységeit is. Bevételeinek nagy része osztalékokból és pénzügyi tevékenységek szolgáltatásából tevődik össze. 
A Révész Logisztikai Holding Zrt. részvényeit 100%-ban Révész Bálint birtokolja. 

A Révész Csoport az alábbi tevékenységi körök alapján végzi el tevékenységeit:

Közúti Árufuvarozás és szállítmányozás

Logisztika

Pénzügyi és Egyéb Szolgáltatás


Elérhetőség:

Székhely:

1051. Budapest, Október 6. utca 4. 1./1.

Vezérigazgató:

Dr. Székely Zsolt

Adószám:

11867197-2-15

Iroda:

 1151. Budapest, Bogáncs utca 1-3.
Telefon: +36 49 887 410
Fax: +36 49 887 411